Mumóka's

10 bohém frizura tipp

Beköszöntött az indián nyár,  ideje elővennünk bohém énünket és szabadjára engednünk kicsit még a lelkünet! Mivel a hajunkat már nem sokat mutogathatjuk, hoztam Nektek néhány tippet. 1.  Gyönyörű konty egyszerű fonatból:   2.  Lazább bohém fonat: 3.  Fonj a hajadba színes rongycsíkokat! 4. Kontytűt bele! 5. Az elmaradhatatlan virágos hajpánt… koszorúfonatod dobd fel vele! (A… Tovább »

Divatfotók másképpen- Kristian Schuller fotói

Kristian Schuller divatfotós 2011-ben megjelent ebookja, a “90 days one dream” tartalmazza ezeket az élénk, fantáziadús fotókat. 90 nap alatt bejárta a legszebb helyeket a világon, és elkészítette ehhez a merész projekthez az anyagokat. Az eredmény tényleg lenyűgöző lett, teljesen megváltoztatja a divatfotózásról alkotott képet!  ... Tovább »

Az utca embere: Kedvenceim

Következzék egy bájos kis képgyűjtemény, ami bizonyítja, hogy igenis van mit tanulni az utca emberétől!  Mint azt majd láthatjátok, a spanyoloktól és a japánoktól lenne mit ellesni! Természetesen a galériában helyet kapott néhány sztár is…   Magyarországon sajnos leginkább Pesten látni ilyen “furcsa szerzeteket”, pedig elkélne nekünk is nagyon néhány érdekes személyiség, aki színesebbé teszi a… Tovább »

Today’s look

Ma kicsit grunge-ra vettem a formát: Piros pólóruha harsány mintákkal+cicanadrág, bokacsizma, koszorúfonás+oldalkonty (kommentben lehet írni, akit érdekel a “hogyan”-ja 🙂 ) Korall színű rúzs+korall pirosító, szemhéjtus, nagy színes fülbevaló.      Ha tetszett, oszd meg barátnőiddel is!  ... Tovább »

A vörös haj gyönyörű -hím verzió

A lányokat már láthattuk, milyen bájosak, misztikusak, titokzatosak. Igaz lehet ez a férfiakra is? A legtöbb vörös fiú, akivel alkalmam volt beszélgetni (valljuk be, nincsenek sokan, hiszen nem sok macsó festi vörösre a haját…), nem szerette… Nagyon kár, hiszen bennük is megvan az a rejtély, a férfiasan kisfiús bájjal, és a lángokra alliteráló mozgalmas erő.... Tovább »

A vörös haj gyönyörű

Persze, mondhatnánk erre azt azt is, hogy “a szőkék pedig tündériek, a feketék titokzatosak, a barnák bájosak…”, de a vörösekben mindig lesz valami kézzel fogható, átható misztikum. Legyen az a haj természetes színű, vagy festett. Van ebben egy kis elfogultság is, persze, de hát, ami gyönyörű, az gyönyörű. Pont.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!